Когато става въпрос за безпроблемна интеграция в работната ви среда и възможност да изпълнявате важни задачи по-бързо, няма по-интелигентна опция от многофункционалните VersaLink B7025, B7030 и B7035. Това са многофункционални устройства с висока разделителна способност, надеждност и бързина с технологията Xerox® ConnectKey®.


Новите устройства на Xerox с технологията ConnectKey използват мобилна и облачна технология за достъп до работните потоци. Устройствата ConnectKey са разделени в две серии: VersaLink за малки и средни предприятия и AltaLink за по-големи компании.
Серията VersaLink B7000 е фамилия от три многофункционални машини, предназначени за малки и средни фирми. И трите устройства включват стандартен печат, копиране и сканиране с допълнителна опция факс.
Това са моделит B7025, B7030 и B7035. Разликата между тях е скоростта на печат- 25, 30 и 35 страници в минута и месечното натоварване, съответно 107000, 129000 и 153000 страници. И трите устройста имат 1.05 GHZ процесор, 2 GB памет и 320 GB хард диск.
И трите притежават 7-инчов цветен сензорен дисплей с потребителски интерфейс, който прилича на мобилен телефон. Те също така имат достъп до Xerox App, така че потребителите да могат да изтеглят конкретни приложения, за да персонализират задачите за печат с едно докосване.
Серията B7000 поддържа мобилен печат и сканиране. Потребителите могат да отпечатват и сканират чрез различни приложения, като например Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria и Plug-in услугата за печатане на Xerox за устройства с Android и Near Field Communication (NFC).
Серията B7000 поддържа печат и сканиране директно на Microsoft OneDrive, Microsoft 365, DocuShare, Google Диск и Dropbox.
Инсталационен съветник ръководи потребителя при настройването на устройството и свързването му към сървърите. Стандартната конфигурация включва тава за 520 листа и многофункционален байпас от 100 листа. Потребителите имат възможност да добавят една или две тави за 520 листа, стенд за машината, тава с голям капацитет за 2520 листа и подаващо устройство с голям капацитет за 2 000. Максималният капацитет на хартията е 5140 листа. Всички устройства включват устройство за двустранен печат с капацитет до 110 листа. Съществуват и няколко опции за финишери.
Функцията за сканиране поддържа кодиран PDF файл, PDF за търсене и сканиране с едно докосване. Потребителите могат да сканират до следните местоназначения: USB, имейл, пощенска кутия и мрежа. Поддържаните файлови формати са PDF, JPEG, TIFF и XPS.
Функциуналността на устройствата е впечатляваща.
Автоматично устройство за подаване на двустранни документи (DADF) има капацитет 110 листа. Чрез него можете да подавате оригинали за черно-бяло или цветно сканиране, за копиране или изпращане на факс.
Допълнителна работна повърхност с включен за удобство телбод ви дава достатъчно място за сортиране и подреждане на на документи.
Точно пред вас се намира сокета за четене на карти с вграден USB порт. Лесно достъпен USB порт ви позволява бързо да печатате или сканирайте от и към всяка стандартна USB памет.
Многофункционалният байпас с капацитет 100 листа ви позволява да използвате хартии и медии с нестандартни размер и тегло.
Стандартната тава за хартия е с капацитет 520 листа. Към нея може да добавите:
  • Модул с единична тава към работния плот
  • Модул с единична тава и стенд за машината и шкаф за хартия и консумативи
  • Модул за тава с голям капацитет от 2500 страници
  • Функционалното подаващо устройство с голям капацитет - 2 000 листа
  • На изхода на машината има две тави с капацитет по 250 листа всяка. Допълнителният офис финишър LX ви дава възможност да усъвършенствате прецизността на изхода и предлага възможност за изготвяне на брошури и поставяне на телбод
  • Xerox включва много стандартни функции за сигурност, като сигурен печат, удостоверяване на потребителя, удостоверяване на мрежата, презапис на твърд диск, филтриране на IP адреси и контроли за достъп.
    Съществува и функцията Simple ID, където потребителите имат достъп до често използвани. Потребителят получава специален идентификационен номер и парола, които се въвеждат само веднъж.
    Xerox е световен лидер в управлението на бизнес процесите и документите, като помага на организациите от всякакъв мащаб да бъдат по-ефективни, за да могат да се съсредоточат върху реалния си бизнес.