МЕНЮ
КОШНИЦА

Цифрова копирна машина A3 Canon ImageRUNNER iR2525

Цифрова копирна машина A3 Canon ImageRUNNER iR2525
с поръчка
Цифрова копирна машина A3 Canon ImageRUNNER iR2525
  • Наличност: с поръчка
  • Код на продукт: iR2525
Цена: 1,830.00 лв.
Без ДДС: Цена: 1,525.00 лв.
Купи

Със стандартната функция за копиране и мрежов печат Canon iR 2525 работи със скорост 25 ppm A4. С помощта на софтуера на Canon Network ScanGear можете директно да импортирате сканирани цветни документи. Устройството за автоматично подаване на документи е с капацитет 50 страници.
Устройството може да бъде безпроблемно свързано към вашата офисна мрежа за опростен споделен печат. Използвайки отдалечения потребителски интерфейс, функции като проверка на състоянието на машината, операции на работа и задачи за печат могат да се наблюдават и контролират дистанционно през мрежата директно от вашия компютър.
Най-важното от всичко, що се отнася до една многофункционална копирна машина, е колко бързо и ефективно работи. Благодарение на скоростта на печат и копиране от 25 страници в минута в черно-бял формат A4, бързо 3,9 секундно време за първо копие и бързо възстановяване от режим на заспиване, това устройство никога няма да ви накара да чакате дълго вашите документи.
Този imageRUNNER намалява консумацията на хартия наполовина със стандартен режим на двустранен печат, който позволява лесно отпечатване или копиране от двете страни на хартията, без компромиси с качеството.

... : СПРЯН МОДЕЛ : ...
Машината е достъпна втора употреба изцяло рециклирана и готова за употреба, с гаранция. За наличности и цена, моля свържете се с нас.