МЕНЮ
КОШНИЦА

Цифрова копирна машина A3 Canon ImageRUNNER iR2530i

Цифрова копирна машина A3 Canon ImageRUNNER iR2530i
Цифрова копирна машина A3 Canon ImageRUNNER iR2530i
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: iR2530i
  • Тегло: 70.00кг
Цена: 1,176.00 лв.
Без ДДС: Цена: 980.00 лв.
Купи

Canon iR2030i предлага на малки и средни работни групи рентабилен черно-бял печат със скорост 30 страници в минута, цветно сканиране и разширена цифрова функционалност. С интуитивен сензорен дисплей и отлична енергийна ефективност, това устройство спестява време и разходи.
Вградената функция за защита дава възможност отпечатаните документи да се „задържат“, докато съответният потребител не се идентифицира, използвайки своя персонален ПИН код. Това предотвратява натрупването на документи в изходните тави и преглеждането им от неоторизирани потребители. До 100 задачи могат да се съхраняват едновременно. Като алтернатива с решението uniFLOW на Canon, това може да се комбинира с различни системи за защита, което позволява на потребителите да отпечатват толкова задачи, колкото желаят.
MFP на Canon не са просто ефективни и мощни, те също така имат впечатляващ дизайн. Canon iR2530i се предлага с елегантна, компактна поставка с няколко тави за хартия, което означава, че спестява място в офиса. Дори добавянето на опции към устройството, като вътрешния телбод и финишер, няма да увеличи размерите.
Най-важното от всичко, що се отнася до една многофункционална копирна машина, е колко бързо и ефективно работи. Благодарение на скоростта на печат и копиране от 30 страници в минута в черно-бял формат A4, бързо 3,9 секундно време за първо копие и бързо възстановяване от режим на заспиване, това устройство никога няма да ви накара да чакате дълго вашите документи.

... : СПРЯН МОДЕЛ : ...
Машината е достъпна втора употреба изцяло рециклирана и готова за употреба, с гаранция. За наличности и цена, моля свържете се с нас.