МЕНЮ
КОШНИЦА

Етикетен принтер Brother QL-1100

Етикетен принтер Brother QL-1100
Етикетен принтер Brother QL-1100
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: QL1100CYJ1
  • Тегло: 1.00кг
Цена: 434.21 лв.
Без ДДС: Цена: 361.85 лв.
Купи
Технологията за "директен термичен" печат в тези малки принтери за етикети е същата като тази, използвана от повечето автономни факс машини. Разбира се, технологията се е развила през годините, но носи присъщите си монохромни ограничения.
Въпреки това тук говорим за етикети, които в повечето случаи са предназначени да предават основна информация и да помагат за проследяването на пратки. Докато за някои проектирането, отпечатването и етикетирането може да бъде удоволствие, етикетирането на няколкостотин плика или малки опаковки може да стане досадна работа. Красотата не влиза в нея, просто искате работата да бъде свършена.
Етикетният принтер Brother QL-1100 е широкоформатна версия на Brother QL-800. QL-1100 печата етикети в няколко размера, както изрязани, така и непрекъснати ролки от термохартия- бързо и с добро качество. Това е чудесен избор за печат с ниска себестойност на адреси, баркодове и други видове етикети с широк формат.
След като свържете принтера чрез USB трябва да посетите сайта за поддръжка на Brother за да изтеглите драйвери за свързване към принтера, софтуера P-touch Editor и адресната книга P-touch, които можете да използвате за съхраняване на адреси и отпечатване на списък етикети.
Включени са и няколко добавки за Microsoft Office за проектиране и отпечатване на етикети от Microsoft Word, Outlook и Excel. Освен това можете да обединявате и отпечатвате етикети от Excel или от контролния панел. Можете също така да зададете QL-1100 да отрязва етикета след като всяко копие е отпечатано успешно.