МЕНЮ
КОШНИЦА

Етикетен принтер Brother QL-700

Етикетен принтер Brother QL-700
Hot
Етикетен принтер Brother QL-700
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: QL700RF1
  • Тегло: 1.12кг
Цена: 189.04 лв.
Без ДДС: Цена: 157.53 лв.
Купи
С Brother QL-700 всичко е организирано и подредено - папки, документи, дискове - лесно намираш всичко и работата е приятна. Работи с ленти с ширина до 62 mm, със скорост до 93 стандартни адресни етикета в минута, като има и вграден автоматичен нож.
Настройката на QL-700 е абсолютно стандартна, като единственият избор е типа на USB връзката. Софтуерът, който включва P-touch Editor и P-touch AddressBook, ви позволява да правите почти всичко, което искате както и да отпечатвате баркодове.
В действителност, софтуерът предлага толкова много възможности, че някои потребители могат да се почувстват съкрушени от всички тези настройки. Ако просто игнорирате функциите, които не са ви необходими, той предлага и няколко лесни начина за печат, без да се затрупвате в подробности.
По-специално, програмата инсталира нова команда в лентата с инструменти или лентата в Microsoft Word в зависимост от версията на Word. За да отпечатате или маркирате адрес или друг текст в документа трябва да използвате лентата с инструменти. След това се отваря P-touch Editor с текста, вече вмъкнат в етикет и готов за отпечатване. Софтуерът също така инсталира подобна команда в Excel.
Друг избор е да игнорирате изцяло софтуера на Brother и да използвате драйвера за принтер QL-700, който ще работи с всяка програма, която използвате. За да печатате от Adobe Photoshop например, просто задайте размер на страницата, за да съответства на етикета, композирайте дизайна и отпечатайте.
Етикетни принтери
Технология на печатDirect thermal
Max. скорост на печат150 mm/sec
Резолюция300 x 300 dpi
Max. ширина на етикета 62 mm
Max. ширина на печат59 mm
Автоматичен ножDurable automatic cutter
ИнтерфейсUSB 2.0
Размери128 mm(W) x 221 mm(D) x 153 mm(H)
Гаранция36 месеца
Лазерен принтер
Резолюция300 x 300 dpi
ИнтерфейсUSB 2.0
Гаранция36 месеца