МЕНЮ
КОШНИЦА

Етикетен принтер Brother QL-820NW

Етикетен принтер Brother QL-820NW
Етикетен принтер Brother QL-820NW
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: QL820NWBCYJ1
  • Тегло: 1.00кг
Цена: 387.24 лв.
Без ДДС: Цена: 322.70 лв.
Купи
Brother QL-820NW поддържа изрязани и непрекъснати етикети и може да отпечатва банери с дължина до 1 метър. Вграденият нож в края на пътя на хартията реже непрекъснати етикети на хартия, бързо и ефективно. Можете да отпечатвате етикетите си с една от девет резолюции, вариращи от 100 до 600 dpi, но имайте предвид, че принтерът работи с по-ниска скорост с увеличаване на резолюцията. По-високите резолюции обаче създават по-добре изглеждащи графики и снимки. QL-820NWB може да печата изцяло в черно, черно и червено или изцяло в червено. В допълнение към проектирането и отпечатването на етикети, докато е свързан към източник на променлив ток или допълнителна батерия с капацитет 1750mAh можете да използвате QL-820NWB като самостоятелен преносим производител на етикети.
Могат да бъдат изтеглени шаблони, проектирани в P-touch и да се съхраняват в паметта на принтера, след което се осъществява достъп, редактиране и отпечатване - всичко това без компютър или мобилно устройство. Можете да настроите етикети от шаблони, съхранени на принтера, от контролния панел на QL-820NW със седем бутона - захранване, изрязване, меню, обратно, нагоре, надолу и OK, или печат, като използвате графичния монохромен LCD. Освен че ви помага да настроите и отпечатате етикети, дисплеят показва текущия тип и размери на етикета, както и часа и датата. Като се има предвид малкият екран и минималният брой бутони, настройките и дизайна на етикети е по-лесно от вашия компютър или мобилно устройство с гъвкавия и мощен софтуер на Brother.
Единственото, което трябва да направите за да стартирате QL-820NW, е да заредите касета с етикети в машината и да вкарате на хартията в изходния слот. Когато включите принтера, той автоматично разпознава размера и вида на хартията и го показва на контролния панел. За да свържете принтера чрез Wi-Fi или Ethernet, първо трябва да го свържете към компютър с USB кабел и след това да отидете на сайта за инсталиране на Brother, за да изтеглите и инсталирате драйверите и софтуера - няма диск в кутията.
Онлайн помощната програма install.brother ще намери QL-820NW през USB връзката и ще изтегли и инсталира подходящия софтуер. В допълнение към драйверите, софтуерът включва както Windows, така и Mac версии на P-touch Editor и P-touch Update Software, както и P-touch Address Book за Windows.
Етикетни принтери
Технология на печатDirect thermal
Max. скорост на печат150 mm/sec, Max. 93 labels/min
Резолюция300 x 300 dpi
Max. ширина на етикета62 mm
Max. ширина на печат59 mm
Автоматичен ножDurable automatic cutter
ИнтерфейсUSB 2.0 / 10/100 BASE-TX / IEEE 802.11 b/g/n / Bluetooth SPP/OPP/BIP/HCRP
Гаранция36 месеца
Лазерен принтер
Резолюция300 x 300 dpi
ИнтерфейсUSB 2.0 / 10/100 BASE
Гаранция36 месеца