МЕНЮ
КОШНИЦА

Лазерен принтер Brother HL-B2080DW

Лазерен принтер Brother HL-B2080DW
Hot
Лазерен принтер Brother HL-B2080DW
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: HLB2080DWYJ1
  • Тегло: 7.40кг
Цена: 380.20 лв.
Без ДДС: Цена: 316.83 лв.
Купи
Brother HL-B2080DW е компактен монохромен лазерен принтер от серията „tonerbenefit“. Работи с тонер касета TN-B023 за 2000 страници, която е на изключително ниска цена, което значително намалява разходите за печат.
Можете да го разположите практически навсякъде в офиса, тъй като той може да се свърже с вашата жична или безжична мрежа, така че да печатате отвсякъде, дори и от мобилно устройство с Android или iOS.
Ако търсите достъпен черно-бял лазерен принтер за леко до средно натоварване това е един добър избор. Вероятно няма да е необходимо да го зареждате прекалено често с хартия, като имате предвид, че принтерът може да побере 250 листа хартия A4, а препоръчителното месечно натоварване е 2000 страници.
HL-B2080 има многофункционален ръчен трей за ръчно подаване, който може да работи с различни размери хартия, включително Letter, Legal, Executive, A4, A5, A6, B5, B6 и пликове.
Както обикновено, няма да имате проблем да свържете принтера с компютъра благодарение на стандарта Wi-Fi Protected Setup (WPS), който ви позволява да установите допълнително устройство към вашата офисна мрежа с няколко лесни стъпки, които са изложени в придружаващата документация и подпомагано от екранните съобщения. Единственото, което ви е необходимо е името на мрежата и SSID парола и ще можете да свържете вашия принтер и компютър за броени минути.
Ако нямате безжична връзка, можете вместо това да изберете USB връзка към вашия Mac, компютър с Windows или Chromebook.
Можете да използвате и WiFi direct от вашето мобилно устройство с Android. Просто натиснете и задръжте иконата на WiFi на телефона, тя ще показва наличните устройства в опцията за WiFi direct в телефона.
Лазерен принтер
СкоростUp to 34 ppm
Резолюция1200 x 1200 dpi
Медия, типStandard tray: Plain Paper, Thin Paper, Recycled Paper, Thick Paper
Медия, размерStandard tray: A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6, Executive
Медия, теглоStandard Tray: 60
Месечно натоварванеUp to 2 000 pages
Памет64 MB
ИнтерфейсHigh Speed USB 2.0
Мрежа10Base
Капацитет за хартияStandard input tray
Изходен капацитетOutput tray
Двустранен печатда
КонсумативиStandard Yield Toner
ДрайвериWindows, Mac
Гаранция36 месеца