Лазерен принтер Brother HL-1110E

Цена: 127,20 лв. Без данък Цена: 106,00 лв.
  • Марка Brother
  • Код на продукта HL1110EYJ1
  • Наличност В наличност

Описание

Brother HL-1110E e предназначен за личен лазерен принтер, за дома или за студенти. Той е достатъчно евтин и в същото време предлага качество и производителност, които са удовлетворителни за най-често използваните приложения.
Това е малък принтер, чиито тави са затворени, заема площ малко по-голяма от лист с формат А4, за да може лесно да се побере на всяко бюро. Преди да започнете печат, обаче, ще трябва да разгънете предния панел, който след това ще се превърне в двустепенна изходна тава отгоре. Тези тави увеличават общото пространство, което принтерът заема с около една четвърт. Тавата за хартия е с капацитет 150 листа.
Контролният панел се състои от два светодиода и бутонът за захранване. Той показва моментното състояние на машината и възникването на грешка.
Инсталацията на драйверите е просто и лесно. Софтуерът осигурява незабавен контрол върху основните функции на принтера, размера и типа на хартията, както и качеството на печат. Има раздел "Профили за печат", който дава бърз достъп до често използвани настройки, както и режим за икономия на тонер.
Има настройки на режими за двустранно отпечатване и отпечатване на брошури, но и двата са ръчни, където трябва да извадите страниците и да ги заредите отново, за да отпечатате вторите страници.
Капацитетът на тонер касетата е 1000 страници, което в повечето случаи е напълно достатъчно за персонална употреба или като домашен принтер.

Спецификация

Лазерен принтер
Скорост 20 ppm А4
Резолюция 2400 x 600 dpi
Медия, размер A4
Памет 1 MB
Интерфейс Full-Speed USB 2.0
Капацитет за хартия 150 листа
Изходен капацитет 50 sheets face down 80g/m2
Консумативи Toner Standard Yield: TN-1030 - 1 000 страници, Drum:DR-1030 - 10 000 страници
Драйвери Win/Mac/Linux
Гаранция 24 месеца