МЕНЮ
КОШНИЦА

Лазерно многофункционално устройство Brother DCP-L6600DW

Лазерно многофункционално устройство Brother DCP-L6600DW
Лазерно многофункционално устройство Brother DCP-L6600DW
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: DCPL6600DWRF1
  • Тегло: 26.00кг
Цена: 1,440.00 лв.
Без ДДС: Цена: 1,200.00 лв.
Купи
DCP-L6600DW на Brother е идеален за натоварени работни групи: това е едно от най-бързите монохромни лазерни многофункционални устройства в своя клас, предлагащо скорост от 46 страници в минута. И докато някои принтери не отговарят на претенциите си за скорост, то DCP-L6600DW изпълнява обещанията си перфектно.
Интегрираният дуплекс е безапелационен. Двустранният печат никога не е бил толкова бърз, колкото едностранният.
Няма да чакате принтерът да загрее: времето за първата страница е максимум осем секунди. ADF-ът на скенера също е доста бърз, но имайте предвид, че използването на ADF намалява максималната разделителна способност на сканиране от 1200 ppi на 600 ppi.
Качеството на печат е отлично за обща употреба в офиса. Графиките и диаграмите изглеждат ясни и с добра резолюция, а монохромните снимки са с добри нива на детайлност.
Печатащият барабан има живот от 50 000 страници така, че основните ви текущи разходи са тонер касетите с капацитет 8000 страници и със супервисок капацитет от 12 000 страници.
Настройката на принтера е лесна, тъй като DCP-L6600DW предлага всички мрежови връзки, които бихте искали. Наред с Gigabit Ethernet порт, той също така поддържа 802.11n безжична връзка, Wi-Fi Direct и AirPrint, плюс NFC за Android устройства.
Заедно с удобен монитор за състоянието на системната лента и TWAIN драйвер, всеки работен плот получава помощната програма ControlCenter4 на Brother, предварително конфигурирана да използва мрежовия скенер. Това осигурява бърз достъп за копиране на документи и сканирането им в имейл и локални файлове. Включеният софтуер Nuance PaperPort SE 14 управлява OCR функции и предлага добри инструменти за управление на документи. Освен това контролът на печата и функциите за сигурност са отлични.
Контролите на принтера са достъпни чрез 123 mm цветен LCD сензорен панел, осигуряващ лесен достъп до всички функции за копиране и сканиране и много други. Наличен е цял набор от дестинации за сканиране: ако използвате портала Web Connect на Brother, за да въведете данните за акаунта си, можете да сканирате директно в OneNote, OneDrive, Box, Google Drive, Dropbox, Facebook и Flickr. Вграденото приложение Easy Scan to E-mail също улеснява изпращането на документи до нечия входяща кутия: просто регистрирайте имейл адрес, настройте ПИН и започнете сканиране; няма нужда да се забърквате с настройките на имейл сървъра.
Приложението Scan to Mobile сканира документ към уебсайта на Brother, отново с автоматична PIN защита, и показва QR код на LCD панела, който може да бъде сканиран за достъп до него.
DCP-L6600DW на Brother предлага на натоварените работни групи превъзходна гама от функции за печат, сканиране и копиране, заедно с първокласна облачна поддръжка. Това не е най-добрият избор за възпроизвеждане на снимки, текст и графики с висока скорости на печат и нискит експлоатационни разходи за консумативи.
DCP-L6600DW на Brother предлага на натоварените работни групи превъзходна гама от функции за печат, сканиране и копиране, заедно с първокласна облачна поддръжка. Малките фирми, които работят предимно с текст и графики, ще намерят бързите скорости на печат и ниските експлоатационни разходи за изключително изкусителни.