МЕНЮ
КОШНИЦА

Лазерно многофункционално устройство Brother DCP-B7520DW

Лазерно многофункционално устройство Brother DCP-B7520DW
Лазерно многофункционално устройство Brother DCP-B7520DW
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: DCPB7520DWYJ1
  • Тегло: 10.50кг
Цена: 442.48 лв.
Без ДДС: Цена: 368.73 лв.
Купи

Brother DCP-B7520DW е компактно многофункционално устройство от серията „tonerbenefit“. Това е серия от един принтер и две многофункционални устройства, работещи с оригинални консумативи на много ниска цена. Това позволява постигането на изключително икономичен печат.
Можете да разположите устройството навсякъде в къщи или в офиса, тъй като то може да се свърже с вашата жична или безжична мрежа, така че да печатате отвсякъде, дори и от мобилни устройства с Android или iOS.
DCP-B7520DW работи с тонер касетата TN-B023 от серията „tonerbenefit“ с капацитет 2000 страници, която е на изключително ниска цена и значително намалява разходите за печат. Това води до постигането на по-ниска себестойност на печат, отколкото сме свикнали да виждаме в класа на монохромните лазерни all-in-one (AIO) от ниско до средно ниво.
Една област, в която Brother не са пестили при създаването на този AIO, е функциите за свързване. Между Ethernet, USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct и NFC комуникация, почти всичко е покрито. Мобилната свързаност, в допълнение към Wi-Fi Direct и NFC, които са равнопоставени протоколи, които позволяват на мобилните устройства да използват принтера, без да са нито те, нито той свързани към рутер, включва Apple AirPrint, Google Cloud Print и Brother iPrint & Scan.
В допълнение към драйверите за принтер и скенер, Brother включва Nuance Paperport с OCR (достъпен чрез изтегляне), популярна програма за управление и архивиране на документи с възможност за създаване на редактируеми PDF и други текстови документи от сканиран текст - изключително полезно приложение за малки офиси и фирми.
Ако скоростта е това, от което се нуждаете, то Brother DCP-B7520DW предлага 34 страници в минута (ppm), двустранен печат и брилянтно качество.

Скенер
ТипFlatbed
Резолюция на сканиранеUp to 1200 x 1200 dpi
Функции при сканиранеScan to: USB Flash Drive, E
Копир
Многократно копиране1
Увеличение / Намаление25%
Лазерен принтер
Скорост34 ppm A4 / 16 ipm A4 двустранно
Резолюция1200 x 1200 dpi
Медия, типStandard tray: Plain Paper, Thin Paper, Recycled Paper, Thick Paper
Медия, размерStandard tray: A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6, Executive
Медия, теглоStandard tray: 60 to 163 g/m2, Manual feed: 60 to 230 g/m2
Месечно натоварванеUp to 2000 pages
Памет128MB
ИнтерфейсHi
Мрежа10Base
Капацитет за хартияStandard input tray
Изходен капацитетOutput tray
Двустранен печатавтоматичен
КонсумативиStandard Yield Toner 2 000 pages (TN
ДрайвериWindows, Mac, Linux
Гаранция36 месеца