Мастиленоструйно многофункционално устройство Brother DCP-J105 Inkjet Multifunctional

Цена: 262,08 лв. Без данък Цена: 218,40 лв.
  • Марка Brother
  • Код на продукта DCPJ105YJ1
  • Наличност В наличност

Описание

Brother DCP-J105 InkBenefit е многофункционален принтер, предназначен за използване в малък или домашен офис. Принтерът може да се зареди с до 100 листа хартия. Скоростта на печат е 27 ppm черно-бяло и 10 ppm цветно.
Принтерът се предлага с четири различни мастилници BCMY, така че имате удобството да замените желаната касета според нивото на мастилото в нея. Черната касета може да отпечата до 2400 страници, докато другите три могат да отпечатват до 1300 страници всяка. Принтерът "Ink Benefit" ви позволява да пестите от касети с мастило в сравнение с други принтери на пазара.
DCP-J105 е притежава WiFi, което прави бързо и удобно конфигурирането му в домашната или офисна мрежа без да се заплитате в кабели. Можете да използвате принтера за отпечатване на документи с размер от A6 до A4, фотохартии, различни видове карти, пощенски картички и дори пликове.
Цифровият тъч-скрийн панел ви води през процеса на печат, сканиране и копиране. С множество функционални клавиши на предния панел имате и по-добър контрол върху всички процеси. В допълнение към стандартните бутони за стартиране, спиране, сканиране и т.н., има клавиши, които могат да зададат качеството на копието, размера (уголемяване и намаляване) и опциите за копиране.