МЕНЮ
КОШНИЦА

Мастиленоструйно многофункционално устройство A3 Brother MFC-J3530DW Inkjet Multifunctional

Мастиленоструйно многофункционално устройство A3 Brother MFC-J3530DW Inkjet Multifunctional
Hot
Мастиленоструйно многофункционално устройство A3 Brother MFC-J3530DW Inkjet Multifunctional
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: MFCJ3530DWYJ1
Цена: 679.20 лв.
Без ДДС: Цена: 566.00 лв.
Купи

MFC-J3530DW е мастилено-струен принтер на Brother от серията Smart Pro AIO с формат A3. Той печата добре и е бърз. Разполага със силен набор от функции и софтуер, което го прави солиден избор за домашен или малък офис или работна група.
В допълнение към тавата хартия с формат A4 MFC-J3530DW поддържа носител с размер A3 чрез байпаса за един лист, който е в задната част на устройството. Можете също така да удължите основното чекмедже за хартия за 250 листа отпред, за да заредите широкоформатна хартия A3. Автоматичното подаващо устройство (ADF) на MFC-J3530DW е с капацитет до 50 листа, но без двустранно сканиране.
Стандартната свързаност се състои от свързване към един компютър чрез USB, Wi-Fi, Ethernet и Wi-Fi Direct. Други функции за мобилна свързаност включват: Google Cloud Print, приложението Brother iPrint & Scan и Cortado Workplace. MFC-J3530DW е съвместим с Apple AirPrint и Mopria, за да улесни печата от iOS и Android устройства. С помощта на Brother Connect можете да сканирате и качвате изображения на сайтове като Picasa Web Albums, Google Docs, Flickr, Evernote, Dropbox, Box, OneNote и Brother Cloud Apps, за да назовем само няколко. Brother предлага множество облачни приложения, като сканиране в офис, офис печат, лесно сканиране по имейл, сканиране в мобилно устройство, сканиране в PDF с възможност за търсене, контур и копиране, NoteScan за сканиране в Microsoft OneNote, CreativeCenter и препращане на факс към облак . CreativeCenter е колекция от шаблони, като календари и поздравителни картички.
Тъй като това е бизнес принтер, MFC-J3530DW има добро качество на текста и графиката, и печата качествени снимки на специална фотохартия. Можете да използвате гланцови и матови картони за постигане на оптимални резултати, както и да правите корекции в настройките на драйвера за постигане на най-добро цветопредаване.