МЕНЮ
КОШНИЦА

Мастиленоструйно многофункционално устройство A3 Brother MFC-J3930DW Inkjet Multifunctional

Мастиленоструйно многофункционално устройство A3 Brother MFC-J3930DW Inkjet Multifunctional
Hot
Мастиленоструйно многофункционално устройство A3 Brother MFC-J3930DW Inkjet Multifunctional
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: MFCJ3930DWYJ1
Цена: 835.20 лв.
Без ДДС: Цена: 696.00 лв.
Купи

До скоро A3 мастиленоструйните многофункционални устройства бяха редки и скъпи. Това вече не е така. Една от причините е, че преди няколко години Brother ги направи основен продукт в своята линия Smart Pro, която включва MFC-J6930DW. MFC-J6930DW се предлага с две големи входни тави за хартия, автоматичен двустранен печат, автоматично подаващо устройство и множество функции за мобилна свързаност. Той печата добре , с конкурентно ниски текущи разходи и е бърз.
MFC-J6930DW има максимално месечно натоварване от 30 000 страници, но препоръчителният месечен обем на печат е 2000 страници.
За да печатате, сканирате и копирате широкоформатни документи, многофункционалното устройство трябва да е достатъчно голямо, за да побере голяма хартия с размер A3. За да спести място в дълбочина, Brother е проектирал MFC-J6930DW, така че да съхранява хартия и да отпечатва страници на ширина, или по късата страна на листа, което не се отразява на производителността и качеството на печат.
Подобно на повечето принтери от този клас и особено на Business Smart Pro устройствата на Brother, MFC-J6930DW използва различни начини за свързване, започвайки от Wi-Fi, Ethernet и свързване към един компютър чрез USB. Получавате и популярните мрежови протокола peer-to-peer, Wi-Fi Direct и NFC за свързване на вашите мобилни устройства към него, без той или вашият лаптоп, таблет или смартфон да са свързани в мрежа чрез рутер .
Достъпни са и други функции за мобилна свързаност като AirPrint, Brother iPrint & Scan, Google Cloud Print и Mopria. Brother предлага и няколко други уеб приложения, ориентирани към облака, за почти всеки сценарий.
В допълнение към драйверите за принтер и скенер, софтуерният пакет включва Scansoft PaperPort 14 SE с OCR за Windows, а потребителите на Mac получават Presto! PageManager. Това е оптично разпознаване на символи, което преобразува сканирания текст в текст, който може да се редактира, а PaperPort и PageManager предоставят функции за управление на документи за архивиране и извличане на вашите сканирани страници с документи.