МЕНЮ
КОШНИЦА

Оригинални тонер касети

Оригиналните тонер касети: Качество, Надеждност, Издръжливост
В днешната бързо развиваща се технологична среда, отпечатването на документи е от съществено значение за много компании и индивиди. Когато става въпрос за производителност и качество, изборът на правилните тонер касети е от съществено значение. В този контекст, оригиналните тонер касети се открояват като най-доброто решение за постигане на перфектни отпечатъци и нормално функциониране на принтерите и многофункционалните устройства.
Оригиналните тонер касети са произведени от същите производители, които създават и принтерите. Това гарантира, че тонерите са разработени според спецификациите и изискванията, заложени при проектирането на устройствата. В резултат, отпечатаните документи са с високо качество, със запазени детайли и ярки цветове.
Защо изборът на оригинални тонер касети е ключът към перфектните отпечатъци
Максимално прецизно цветопредаване: При използване на оригинални тонер касети в цветните принтери и многофункционални устройства се постига максимално прецизно цветопредаване. Този фактор е от изключително значение, особено за професионални приложения като графичен дизайн, маркетингови материали и фотографии.
Оригиналните тонер касети предлагат надеждност и издръжливост на устройствата. Те са проектирани да осигурят стабилна работа и минимални проблеми, което допринася за повишаване на ефективността и производителността на работното място.
В заключение, изборът на оригинални тонер касети е от решаващо значение за постигане на перфектни отпечатъци и нормално функциониране на принтерите и многофункционалните устройства. Гарантираното качество, максималното прецизно цветопредаване и надеждността, които предлагат оригиналните тонер касети, ги правят неизменна част от работния процес на всяко модерно работно място.
Сравнение на оригиналните тонер касети: Разлики в конструкцията и функционалността между водещите производители
Оригиналните тонер касети са от решаващо значение за качеството на отпечатаните документи и производителността на принтерите и многофункционалните устройства. В този анализ ще сравним различните конструкции на тонер касетите на водещите производители - Canon, HP, Brother и Kyocera, като ще разгледаме разликите между моделите със и без барабанен модул.
 • Canon:
  • Тонер касетите на Canon често включват вграден барабанен модул, който осигурява по-голяма устойчивост и надеждност на отпечатванията.
  • Конструкцията на Canon касетите е изключително компактна, като това позволява по-голям капацитет на мастилото и по-малко честа смяна на касетите.
 • HP:
  • Тонер касетите на HP обикновено се предлагат в различни конфигурации, включително модели с вграден барабанен модул и отделен барабанен модул.
  • Моделите с вграден барабанен модул обикновено са по-лесни за поддръжка и инсталиране, но могат да бъдат по-скъпи.
  • Отделните барабанни модули предлагат по-голяма гъвкавост при подмяната на частите и могат да се оправят по-лесно, но изискват по-честа смяна на тонер касетите.
 • Brother:
  • Тонер касетите на Brother са известни със своята издръжливост и ефективност.
  • Много модели на Brother включват технология за разделяне на тонер касетите от барабанните модули, което позволява по-лесна подмяна и по-малко отпадъци.
 • Kyocera:
  • Конструкцията на тонер касетите на Kyocera обикновено включва отделен барабанен модул.
  • Този подход осигурява по-голяма стабилност на отпечатъците и по-малко рискове от повреда или загуба на части при смяна на касетата.
Разликите в конструкцията на оригиналните тонер касети на водещите производители като Canon, HP, Brother и Kyocera отразяват различните стратегии за поддръжка и функционалност. Изборът между модели с вграден и отделен барабанен модул може да зависи от нуждите на потребителите, приоритетите за ефективност и ценовите ограничения. В крайна сметка, изборът на правилната конструкция на една оригинална тонер касета може да подобри качеството на печат и да намали общите разходи за експлоатация.
Оригиналната тонер касета: Залог за качество и ефективност
Оригиналните тонер касети представляват ключов елемент за поддържането на високото качество на отпечатаните документи и за нормалното функциониране на принтерите и многофункционалните устройства. Ще разгледаме значението на използването на оригинални тонер касети и ще разгледаме съотношението между цената и качеството при водещите производители на пазара.
 • Оригинални тонер касети Canon:
  • Оригиналните тонер касети на Canon се отличават с изключително високо качество на отпечатъка и надеждност на устройството.
  • Цената на оригиналните касети може да бъде по-висока спрямо алтернативните варианти, но съотношението цена/качество е отлично, тъй като се гарантира перфектно качество и надеждност.
 • Оригинални тонер касети HP:
  • HP също предлага оригинални тонер касети, които осигуряват високо качество на отпечатъка и стабилно функциониране на устройствата.
  • Въпреки че цената на оригиналните тонер касети може да бъде по-висока от някои алтернативи, потребителите се възнаграждават с отлично съотношение между цената и качеството.
 • Оригинални тонер касети Brother:
  • Оригиналните тонер касети на Brother също са известни с високото си качество и надеждност.
  • Цената на оригиналните тонер касети на Brother е обикновено конкурентна, като потребителите получават отлично съотношение между цената и качеството.
 • Оригинални тонер касети Kyocera:
  • Като водещ производител на принтери и многофункционални устройства, Kyocera предлага оригинални тонер касети с високо качество и ефективност.
  • Въпреки че цената на една оригинална тонер касета може да бъде по-висока, съотношението между цената и качеството е изключително добро, като се гарантира отлично функциониране на устройствата.
Оригиналните тонер касети са незаменим елемент за поддържането на високото качество на отпечатаните материали и за нормалното функциониране на принтерите и многофункционалните устройства. Въпреки че цената на оригиналните тонер касети може да бъде по-висока спрямо алтернативните варианти, съотношението цена/качество е отлично, като се гарантира перфектно качество и надеждност. Потребителите трябва да обмислят инвестицията в оригинални тонер касети като инвестиция в продължаващото качество и ефективност на своите устройства за печат.
Ето няколко думи за оригиналните тонер касети на някои съвременни производители:
 • Оригинални тонер касети Konica Minolta:
  • Оригиналните тонер касети на Konica Minolta се отличават с високо качество и надеждност, което е характерно за продуктите на този производител.
  • Както и при другите големи марки, съотношението цена/качество при тонерите на Konica Minolta е добро, като потребителите получават гаранция за перфектно функциониране на своите устройства.
 • Оригинални тонер касети Lexmark:
  • Оригиналните тонер касети на Lexmark са с високо качество и ефективност, което е типично за този производител на принтери и многофункционални устройства.
  • Потребителите могат да разчитат на издръжливост и качество на отпечатъка, като цената на оригиналните касети се компенсира от тяхната надеждност и дълъг живот.
 • Оригинални тонер касети Pantum:
  • С новаторския си подход към производството на принтери и касети, Pantum предлага оригинални тонер касети, които съчетават качество и достъпност.
  • Въпреки че Pantum е ново име на пазара, оригиналните им тонер касети са доказали своята ефективност и надеждност, което ги прави предпочитан избор за много потребители.
Всички тези производители предлагат оригинални тонер касети, които са създадени с цел да отговарят на високите стандарти за качество и да осигурят отличен резултат при печат. Потребителите могат да имат доверие в оригиналните тонер касети на тези производители за перфектно функциониращи принтери и висококачествени отпечатъци.
Оригиналните тонер касети на Xerox се отличават с високо качество, надеждност и перформанс. Те са специално проектирани да осигурят изключително качество на отпечатъка и безпроблемна работа на принтерите и мултифункционалните устройства на Xerox. С иновативните си технологии и продукти Xerox продължава да бъде водеща марка в областта на офис технологиите. Оригиналните тонер касети на Xerox предлагат висока издръжливост и производителност, което ги прави предпочитан избор за бизнес потребители, които се стремят към непрекъснатост и качество в своите печатни проекти.

Оригинални тонер касети Canon
Оригинални тонер касети HP
Оригинални тонер касети Brother
Оригинални тонер касети Lexmark
Оригинални тонер касети Pantum
Оригинална тонер касета 106R00442 за XEROX DocuPrint P1210
-76 %
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R00442
Оригинална тонер касета за лазерен принтер XEROX DocuPrint 1210 за 6000 страници.Съвместимост с ..
Цена: 55.20 лв. Цена: 230.40 лв.
Без ДДС:Цена: 46.00 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04395
..
Цена: 187.12 лв.
Без ДДС:Цена: 155.93 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04396
..
Цена: 235.97 лв.
Без ДДС:Цена: 196.64 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04397
..
Цена: 236.33 лв.
Без ДДС:Цена: 196.94 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 113R00446
..
Цена: 384.00 лв.
Без ДДС:Цена: 320.00 лв.
Оригиналeн тонер 106R04054 за Xerox VersaLink C8000/C9000 за 16 500 страници CYAN
Очаква се
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R04054
..
Цена: 717.58 лв.
Без ДДС:Цена: 597.98 лв.
Оригиналeн тонер 106R04055 за Xerox VersaLink C8000/C9000 за 16 500 страници MAGENTA
Очаква се
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R04055
..
Цена: 717.58 лв.
Без ДДС:Цена: 597.98 лв.
Оригиналeн тонер 106R04056 за Xerox VersaLink C8000/C9000 за 16 500 страници YELLOW
Очаква се
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R04056
..
Цена: 717.58 лв.
Без ДДС:Цена: 597.98 лв.
Оригиналeн тонер 106R04057 за Xerox VersaLink C8000/C9000 за 20 900 страници BLACK
Очаква се
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R04057
..
Цена: 456.62 лв.
Без ДДС:Цена: 380.52 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03750
..
Цена: 308.69 лв.
Без ДДС:Цена: 257.24 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03751
..
Цена: 308.69 лв.
Без ДДС:Цена: 257.24 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03752
..
Цена: 308.69 лв.
Без ДДС:Цена: 257.24 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03924
..
Цена: 540.89 лв.
Без ДДС:Цена: 450.74 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03925
..
Цена: 540.89 лв.
Без ДДС:Цена: 450.74 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03926
..
Цена: 540.89 лв.
Без ДДС:Цена: 450.74 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 106R03927
..
Цена: 464.82 лв.
Без ДДС:Цена: 387.35 лв.
МАРКА: OKI Код на продукт: TYPE 5
Оригинален тонер за лазерен принтер OKIPAGE 10i/ 10ex/ 12i/ 12n за 2500 страници.Съвместим..
Цена: 43.92 лв.
Без ДДС:Цена: 36.60 лв.
МАРКА: Lexmark Код на продукт: 60F2X00
Оригинална тонер касета за лазерен принтер Lexmark MX510/ MX511/ MX611 за 20000 страници. Съвместим..
Цена: 966.00 лв.
Без ДДС:Цена: 805.00 лв.
Оригинална тонер касета 006R04728 за Xerox B415/B420 (6K) BLACK
Очаква се
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04728
..
Цена: 214.92 лв.
Без ДДС:Цена: 179.10 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04368
..
Цена: 263.20 лв.
Без ДДС:Цена: 219.33 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04369
..
Цена: 342.00 лв.
Без ДДС:Цена: 285.00 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04370
..
Цена: 342.00 лв.
Без ДДС:Цена: 285.00 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04371
..
Цена: 342.00 лв.
Без ДДС:Цена: 285.00 лв.
МАРКА: Xerox Код на продукт: 006R04380
..
Цена: 243.54 лв.
Без ДДС:Цена: 202.95 лв.
Показани от 1 до 24 от 377 (16 страници)