МЕНЮ
КОШНИЦА

Съвместим барабанен модул за Lexmark E260/ E360/ E460/ E462/ X264/ X363/ X364/ X463/ X464/ X466 за 30 000 страници

Съвместим барабанен модул за Lexmark E260/ E360/ E460/ E462/ X264/ X363/ X364/ X463/ X464/ X466 за 30 000 страници
New
Съвместим барабанен модул за Lexmark E260/ E360/ E460/ E462/ X264/ X363/ X364/ X463/ X464/ X466 за 30 000 страници
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: E260X22G
Цена: 50.40 лв.
Без ДДС: Цена: 42.00 лв.
Купи
Cartridge
Капацитет30 000 страници