МЕНЮ
КОШНИЦА

Съвместима тонер касета E250A11E за Lexmark E250/ E350/ E352/ E450 за 6 000 страници

Съвместима тонер касета E250A11E за Lexmark E250/ E350/ E352/ E450 за 6 000 страници
New
Съвместима тонер касета E250A11E за Lexmark E250/ E350/ E352/ E450 за 6 000 страници
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: E250A11E
Цена: 36.00 лв.
Без ДДС: Цена: 30.00 лв.
Купи
Cartridge
Капацитет6 000 страници