МЕНЮ
КОШНИЦА

Съвместима тонер касета E260A11E за Lexmark E260/ E360/ E460/ E462 за 3 500 страници

Съвместима тонер касета E260A11E за Lexmark E260/ E360/ E460/ E462 за 3 500 страници
New
Съвместима тонер касета E260A11E за Lexmark E260/ E360/ E460/ E462 за 3 500 страници
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: E260A11E
  • Тегло: 0.80кг
Цена: 43.56 лв.
Без ДДС: Цена: 36.30 лв.
Купи
Cartridge
Капацитет3 500 страници