МЕНЮ
КОШНИЦА

Сервиз на лазерни принтери

  • Инсталация, конфигуриране и поддръжка на лазерни принтери – формат А4 и формат А3;

  • Извънгаранционна поддръжка на всички модели лазерни принтери;

  • Абонаментна сервизна поддръжка на всички модели лазерни принтери;

  • Консултация при избор на модел лазерен принтер;

  • Доставка на тонери, барабани и други консумативи за всички модели лазерни принтери;


Инсталация, конфигуриране и поддръжка на лазерни принтери: Сервизът за лазерни принтери предлага професионални услуги по инсталация, конфигуриране и поддръжка на устройства с формати А4 и А3. Специалистите гарантират правилната работа на принтерите, включително мрежовата им интеграция и настройка на допълнителни функции.

Извънгаранционна поддръжка: Сервизът предоставя извънгаранционна поддръжка за всички модели лазерни принтери. Този вид обслужване включва ремонтни дейности, подмяна на износени или повредени части, както и обновяване на софтуерната част на устройствата.

Абонаментна Сервизна Поддръжка: За удобство на клиентите се предлага абонаментна сервизна поддръжка за всички модели лазерни принтери. Този план включва редовни проверки и профилактични прегледи, както и при необходимост, бърза интервенция в случай на проблеми.

Консултации при Избор на Модел Лазерен Принтер: Специалистите от сервиза осигуряват консултации при избора на подходящ модел лазерен принтер. Те предоставят информация за техническите характеристики, функционалността и ефективността на различните устройства, помагайки на клиента да вземе информирано решение.

Доставка на Тонери, Барабани и Други Консумативи: Сервизът осигурява доставка на оригинални тонери, барабани и други консумативи за всички модели лазерни принтери. Клиентите могат да разчитат на висококачествени материали, които осигуряват оптимална производителност и дълъг живот на устройствата.

Всички тези услуги гарантират, че лазерните принтери ще работят надеждно, ефективно и с минимално време на прекъсване. Сервизът се стреми да удовлетвори изцяло нуждите на клиентите, осигурявайки им поддръжка на високо ниво и персонализиран сервизен опит.