МЕНЮ
КОШНИЦА

Сервиз на мастиленоструйни принтери

  • Инсталация, конфигуриране и поддръжка на мастиленоструйни принтери – формат А4 и формат А3;

  • Извънгаранционна поддръжка на всички модели мастиленоструйни принтери;

  • Абонаментна сервизна поддръжка на всички модели мастиленоструйни принтери;

  • Консултация при избор на модел мастиленоструен принтер;

  • Доставка на печатащи глави, мастилени глави, патрони с мастило и други консумативи за всички модели мастиленоструйни принтери;

  • Отпушване на дюзи на мастилени глави;

  • Смяна на абсорбери;


Инсталация, конфигуриране и поддръжка на мастиленоструйни принтери: Сервизът предлага пълна гама от услуги, включително инсталация, конфигуриране и поддръжка на мастиленоструйни принтери във формати А4 и А3. Специалистите гарантират, че устройствата работят оптимално и са коректно интегрирани в работната среда.

Извънгаранционна поддръжка: Сервизът осигурява извънгаранционна поддръжка за всички модели мастиленоструйни принтери. Това включва компетентен ремонт, подмяна на части, извършване на софтуерни актуализации и всичко необходимо за оптималната работа на устройствата.

Абонаментна Сервизна Поддръжка: За клиентите, които предпочитат пълна грижа за своите принтери, се предлага абонаментна сервизна поддръжка. Този вид обслужване включва редовни проверки, планови поддръжки и бърза реакция при проблеми. Абонаментната поддръжка осигурява безпроблемна работа на мастиленоструйните принтери.

Консултации при Избор на Модел Мастиленоструен Принтер: Специалистите от сервиза предоставят консултации при избора на подходящ модел мастиленоструен принтер. Те се консултират с клиентите относно техническите характеристики, приложенията и изискванията, за да помогнат на клиентите да направят информиран избор.

Доставка на Печатащи Глави, Мастилени Глави, Патрони и Други Консумативи: Сервизът осигурява доставка на оригинални и качествени печатащи глави, мастилени глави, патрони с мастило и други консумативи за всички модели мастиленоструйни принтери. Клиентите могат да се доверят на висококачествените материали, предоставящи дълъг експлоатационен живот на устройствата.

Отпушване на Дюзи на Мастилени Глави: Сервизът предлага услуги за отпушване на дюзи на мастилени глави. Този процес е от съществено значение за поддържането на ясен и равномерен поток на мастилото, като гарантира висококачествените отпечатъци.

Смяна на Абсорбери: При необходимост, сервизът извършва смяна на абсорберите в мастиленоструйните принтери. Този процес е важен за управление на отпадъчното мастило и поддържане на чистотата в устройството.

С обширния набор от услуги, предоставяни от сервиза на мастиленоструйни принтери, клиентите могат да се възползват от пълен и надежден технически сервиз за своите устройства.