МЕНЮ
КОШНИЦА

Цветен лазерен принтер HP Color LaserJet Pro M254nw

Цветен лазерен принтер HP Color LaserJet Pro M254nw
Hot няма
Цветен лазерен принтер HP Color LaserJet Pro M254nw
  • Наличност: няма
  • Код на продукт: T6B59A
Цена: 419.76 лв.
Без ДДС: Цена: 349.80 лв.
Купи

Със своите бързина, качество на печат, и брилянтни цветове HP Color LaserJet Pro M254nw е прекрасен цветен лазерен принтер и за най-претенциозните потребители. Той притежава всичко необходимо за да се справи със задачите не само на персонален принтер, но и в малък офис или работна група.
Свържете го директно в мрежата чрез Ethernet или Wi-Fi, за да печатате от телефони и таблети с Android, iOS и Blackberry. Ако приемем, че мрежата е свързана към интернет, можете да печатате и от облака.
Ако вместо това го свържете с един компютър чрез USB кабел, ще загубите способността си да печатате през облака, но все пак можете да се възползвате от Wi-Fi Direct на принтера, за да се свържете директно от телефона или таблета си за печат.
Ако мобилното ви устройство поддържа NFC, можете също така да установите връзката, като докоснете устройството до логото NFC в горния ляв ъгъл на принтера.
Hewlett-Packard е лидер в производството на лазерни принтери, а с цветните си модели показва стил и изящност, характерни само за лидерите в света на иновациите и високите технологии. Няма прегради пред вашето въображение с един такъв мощен инструмент.

Лазерен принтер
Скорост21 ppm черно
Резолюция600 x 600 dpi
Медия, типPaper (bond, brochure, coloured, glossy, letterhead, photo, plain, preprinted, prepunched, recycled, rough), postcards, labels, envelopes
Медия, размерTray 1, Tray 2: A4, A5, A6, B5 (JIS), B6 (JIS), 10x15 cm, postcards (JIS single/double), envelopes (DL, C5, B5), Custom sizes
Медия, теглоTray 1: 60 to 176 g/m2 (up to 200 g/m2 with postcards and HP Color Laser Glossy Photo Papers)
Месечно натоварване40 000 страници
Памет128 MB
ИнтерфейсHi
Мрежа10/100 Base
Капацитет за хартия250 Sheets + 50 Sheets/5 Envelopes
Изходен капацитетUp to 100 sheets/Up to 20 envelopes,Transparancies
ДрайвериWindows OS, Mac OS, Mobile OS (In
Гаранция36 месеца