МЕНЮ
КОШНИЦА

Цветен лазерен принтер HP Color LaserJet Pro M255dw

Цветен лазерен принтер HP Color LaserJet Pro M255dw
Очаква се
Цветен лазерен принтер HP Color LaserJet Pro M255dw
  • Наличност: Очаква се
  • Код на продукт: 7KW64A
  • Тегло: 16.80кг
Цена: 700.59 лв.
Без ДДС: Цена: 583.83 лв.
Купи

Ако се нуждаете от персонален цветен лазерен принтер за голямо натоварване или за съвместно ползване в малък офис , HP Color LaserJet Pro M255dw е точно за вас. Освен бърза скорост и висококачествен печат, той предлага Ethernet и Wi-Fi свързване в мрежа, двустранен печат и директно отпечатване от USB памет.
Ако свържете M255dw в мрежа чрез Ethernet или Wi-Fi, и ако мрежата е свързана към интернет, можете да печатате през облака и да използвате NFC на лицевия панел, за да се възползвате от уеб приложенията на HP. Уеб приложенията ви позволяват да отпечатвате информация от избрани уеб сайтове, включително Dropbox и Google документи. Можете също така да се свържете с принтера чрез точка за достъп в мрежата, за да отпечатате от телефони и таблети с Android и iOS.
Качеството на печат по правило е от първостепенно значение при принтерите на Hewlett-Packard. Текстът е отчетлив и ясен дори и при най-малките шрифтове, а наситеността на черното удовлетворява изискванията на съвременните бизнес приложения. Голямото предимство на тоси модел е в отпечатването на снимки и графики. Цветовете са чрки и наситени, а разделителната способност позволява отпечатване на снимки с добра разработка на сенките и полутоновете.

Лазерен принтер
Скорост21 ppm черно
Резолюция600 x 600 dpi
Медия, типPaper (bond, brochure, coloured, glossy, letterhead, photo, plain, preprinted, prepunched, recycled, rough), postcards, labels, envelopes
Медия, размерTray 1, Tray 2: A4, A5, A6, B5 (JIS), B6 (JIS), 10x15 cm, postcards (JIS single/double), envelopes (DL, C5, B5), Custom sizes
Медия, теглоTray 1: 60 to 176 g/m2 (up to 200 g/m2 with postcards and HP Color Laser Glossy Photo Papers)
Месечно натоварванеmax. 40 000 страници
Памет256 MB
ИнтерфейсHi
Мрежа10/100 Base
Капацитет за хартия250 Sheets + 50 Sheets/5 Envelopes
Изходен капацитетUp to 100 sheets/Up to 20 envelopes,Transparancies
Двустранен печатда
ДрайвериWindows OS, Mac OS, Mobile OS (In
Гаранция12 месеца