МЕНЮ
КОШНИЦА

Цветно LED многофункционално устройство Brother DCP-L3560CDW Colour Laser Multifunctional

Цветно LED многофункционално устройство Brother DCP-L3560CDW Colour Laser Multifunctional
Цветно LED многофункционално устройство Brother DCP-L3560CDW Colour Laser Multifunctional
  • Наличност: ДА
  • Код на продукт: DCPL3560CDWYJ1
  • Тегло: 10.00кг
Цена: 785.98 лв.
Без ДДС: Цена: 654.98 лв.
Купи
DCP-L3560CDW: Вашият Идеален Помощник за Печат
В днешно време, когато времето е скъпо и ефективността е ключ към успеха, намирането на правилното мултифункционално устройство за печат е от съществено значение. Brother DCP-L3560CDW съчетава в себе си безупречно качество на печат, бързина и удобство, за да отговори на нуждите на вашия офис или домашно работно пространство.
Безкомпромисна Скорост и Качество:
Създаден с цел да отговори на изискванията на съвременните потребители, DCP-L3560CDW предлага скорост на печат до 26 страници в минута, като същевременно гарантира високо качество на изображението. Независимо дали печатате текстови документи, графики или цветни изображения, този принтер осигурява ярки и ясни резултати при всяко използване.
Безшумен и Ефективен:
Серията DCP-L3560CDW е изключително тиха, като шумът от работата на устройството е по-нисък от средния разговор в офиса. Това го прави идеален за работа в звукочувствителни среди, където тишината е от съществено значение за концентрацията и продуктивността.
Голям Капацитет и Автоматично Листоподаващо Устройство:
С DCP-L3560CDW можете да се насладите на непрекъсната работа благодарение на големия капацитет на хартията и автоматичното листоподаващо устройство за 50 листа. Това ви позволява да изпълнявате множество задачи с лекота, без да се налага да прекъсвате работния си процес.
Безжична Мрежова Свързаност:
С вградената си безжична мрежова свързаност, DCP-L3560CDW предоставя свобода на потребителите да печатат от различни устройства в дома или офиса. Безпроблемната настройка и възможността за печат от мобилни устройства правят този принтер незаменим помощник за вашите ежедневни задачи.
Сигурност и Защита на Данните:
Приемайки най-новите стандарти за сигурност на данните, DCP-L3560CDW осигурява защита на вашата чувствителна информация. Със своята трислойна сигурност на ниво устройство, мрежа и документ, този принтер ви дава мир на духа, че вашите данни са защитени на всяка стъпка.
DCP-L3560CDW е повече от просто мултифункционално устройство за печат - то е вашият надежден помощник за ефективна и безпроблемна работа. Независимо дали сте в офиса или работите от вкъщи, този принтер ще ви помогне да постигнете високи стандарти на продуктивност и качество в работата си
Скенер
ТипCIS (Contact Image Sensor)
Дълбочина на цвета48 bits internal, 24 bits external
Функции при сканиранеScan to E
Копир
Многократно копиранеUp to 999 pages
Увеличение / Намаление25
Лазерен принтер
СкоростUp to 26 ppm (A4, normal)
РезолюцияUp to 2400 x 600 dpi
Медия, типStandard &
Медия, размерStandard Tray
Месечно натоварване40 000 pages
Памет512 MB
ИнтерфейсHi
МрежаGigabit Ethernet (10BaseT/100Base
Капацитет за хартияStandard: 250 Sheets, Manual Feed Slot: 1 Sheet
Изходен капацитет150 Sheets (A4 Envelope Printing, from manual feed slot)
Двустранен печатДа
КонсумативиStandard toners: TN
ДрайвериWindows, mac OS, Linux, Chrome OS
Гаранция36 месеца