Високоскоростен документен скенер със плоско стъкло и автоматично листоподаващо устройство Brother PDS-6000F

Цена: 5 332,80 лв. Без данък Цена: 4 444,00 лв.
  • Марка Brother
  • Код на продукта PDS6000FZ1
  • Наличност с поръчка

Описание

Снабден едновременно ADF и и плоско стъкло за сканиране, PDS-6000F предлага високоскоростно, сканиране на документи с по-голяма гъвкавост и продуктивност в целия офис.
Със скорост на сканиране до 80ppm (страници в минута) / 160ipm (изображения в минута) той гарантира, че ще приключите бързо и ефикасно с голeми обеми от документи за сканиране с минимална намеса от страна на оператора.
Листоподаващото устройство за 100 листа и изключителната надеждност позволяват големи натоварвания и сканиране на документи с различен размер и тегло на хартията.
Наличието на плоско стъкло за сканиране означава, че дори крехки и различни по размер документи като паспорти, списания и сертификати могат надеждно да бъдат сканирани с лекота.
Интуитивният контролен панел прави моментално сканиране с вградените функции за One Touch сканиране.
С цел предпазване от повреда на оригиналните документи в процеса на сканиране, PDS-6000F предлага експертна работа и надеждност. Ултразвукови сензори за двойно подаване и технологията с реверсивна ролка значително намаляват риска от повреда на документите.
Разширените функции за обработка на изображения, подобряват качеството на сканираните изображения за съхраняване, редактиране и споделяне.